Ilmoittaudu kesän intensiivikursseille ja valmennukseen! Klikkaa ja lue lisää.

Tunnusta väriä, pelaa Tapiolan Tennis -seuravaatteissa

Stadium tarjoaa mahdollisuuden tilata logolla varustetut seuravaatteet. Voit tehdä tilauksen suoraan Tapiolan Tenniksen Stadiumin sivustolla.

Maksat tilauksesi verkkokaupan kassalla ja tilauksesi sapuu 6–10 arkipäivässä valitsemaasi noutopisteeseen. Seuramalliston sovituskappaleet löytyvät Iso Omenan Stadium liikkeestä Team Sales -osastolta Showroomista (sisäänkäynti kenkäosaston nurkasta).

Tue seuraa myös muilla Stadium-ostoksillasi

Voit myös tukea seuraamme kun tilaat Stadiumista muita tuotteita, esim. jos ostat juoksukengät Stadium-liikkeestä tai verkkokaupasta.

Rekisteröitymällä Stadium Member -bonussysteemiin, saat henkilökohtaista bonusta – jonka saat aina kokonaan itsellesi – ja lisäksi Stadium antaa kolmen prosentin ekstrabonuksen, joka maksetaan tukemallesi seuralle tai seuroille. Valitaksesi tukemasi seuran, kirjaudu sisään Stadiumin-verkkosivulla ja klikkaa Tue seuraasi -sivulle. Etsi  ja lisää Tapiolan Tennis kohdasta ’Etsi seura’.

Tapiolan Tenniksen 50-vuotiskirja

Tapiolan Tenniksen 50-vuotiskirja on myynnissä hintaan 25€/kpl niin kauan kuin painosta riittää. Seuran jäsenet voivat kuitata yhden kappaleen ilmaiseksi. Lisätietoa hallituksen puheenjohtajalta