Tapiolan Tenniksen uusi ilme – lue lisää klikkaamalla tästä!

Yleinen ja seniorien sarjatennis

Kiinnostaako kilpaileminen sarjajoukkueessa? Tältä sivulta löydät tietoa pelaamisesta sarjoissa sekä joukkueiden muodostamisesta. Kysy lisätietoja osoitteesta info@tapiolantennis.fi tai sarjatennisvastaaviltamme sarjatennisvastaaviltamme Pekka Laitasalolta (miesten sarjatennis) tai Lisbeth Södermanilta (naisten sarjatennis).

Lue lisää ja tule mukaan!

Ilmoittautuminen ja pallot

Tapiolan Tennis maksaa joukkueiden ilmoittautumismaksun, edellyttäen että joukkue tallentaa itse kokoonpanonsa ja ottelutuloksensa TennisÄssään. Tapiolan Tennis kustantaa myös SM-tasolla pelaavien joukkueiden kotipelien pelipallot.

Tuki kenttämaksuille tilityslomakkeella

Lisäksi hyvitämme kotiotteluiden kenttämaksuista 35% kauden päättyessä. Tuki haetaan tällä tilityslomakkeella, erikseen syys- ja kevätkaudelle. Yksi henkilö hakee joukkueen tuen kaudelta yhdellä lomakkeella. Tilityslomakkeeseen tulee liittää kunkin ottelun kenttien maksutosite, josta ilmenee maksetut tunnit ja niiden hinnat.

Tukihakemukset liitteineen toimitetaan Tennispuistossa olevaan Tapiolan Tenniksen postilaatikkoon  tai sähköpostitse info@tapiolantennis.fi

Tapiolan Tennis  hyvittää kotiotteluiden kenttätuet, jotka on haettu syyskauden osalta 17.12. mennessä ja kevätkauden osalta 30.4. mennessä. 

Infotilaisuus

Järjestämme seuran jäsenille joka kevät ilmoittautumis- ja infotilaisuuden seuraavan kauden sarjatenniksestä. Saat kutsun infotilaisuuteen sähköpostitse.

Lisää seniorien sarjatenniksen säännöistä voit lukea Senioritennis ry:n sivuilta.