Ilmoittaudu kesän intensiivikursseille ja valmennukseen! Klikkaa ja lue lisää.
tennisvalmentaja ja oppilas kentällä

Valmennustuntien varastoiminen ja korvaaminen TennisClubissa

Tässä pieni muistutus valmennuksessa oleville TennisClubin käytöstä valmennusten varastointiin ja korvauksiin liittyen.

Miten homma tarkalleen ottaen toimii?

TennisClub -järjestelmän kautta pelaaja voi ennakkoon varastoida yksittäisen harjoituksen mikäli hän on estynyt tulemaan paikalle.

Oman tunnin varastoiminen

Kun vuoron varastoi vähintään 48 tuntia ennen harjoitusta, saa varmuudella saldoa käytettäväksi mahdollisesti vapaana oleville varastoiduille harjoitusvuoroille, jotka ovat joko samaa tai yhtä alempaa tasoluokkaa kuin pelaajan oma taso. Vaikka tulisi este lyhyellä varoituksella, kannattaa vuoro varastoida, koska jos joku nappaa sen korvaustunniksi niin varastoija saa itselleen korvaussaldoa.

Korvaustunnin voi perua 24 tuntia ennen tunnin alkua. Korvaaminen on mahdollista joko aamu/päivätunneilla tai ilta- ja viikonlopputunneilla riippuen kummassa ryhmässä oma vakiotunti on.

Korvaustuntien varaaminen

Korvaustunteja on siis varattavissa TennisClubin kautta, joten olkaa aktiivisia ja käyttäkää varastoidut tunnit. Varastoituja tunteja voi korvata myös kevätkauden aikana, sillä pelaajan varastoimat korvauskerrat siirtyvät kaudelta toiselle. 

Korvaustuntien tasoluokat

Ryhmille ja pelaajille määritetyn tasoluokan tarkoitus on tukea sitä, että jokaisella olisi mahdollisuus pelata itselleen ja pelikavereille mahdollisimman sopivassa ryhmässä. Tämä on viitteellinen arvio, koska jokainen ryhmä on aina uniikki. Mikäli tämän suhteen on kysymyksiä, kannattaa olla aktiivinen ja jutella valmentajan kanssa.