Ilmoittaudu kesän intensiivikursseille ja valmennukseen! Klikkaa ja lue lisää.
TaTe-artikkelikuva2

Toivottuja uudistuksia – Tapiolan Tenniksen verkkosivut

Uuden ilmeen myötä myös Tapiolan Tenniksen nettisivut ovat uudistuneet. Tavoitteena on ollut paitsi päivittää sivut 2020-luvulle, myös tehdä käyttöliittymä mahdollisimman selkeäksi ja helpoksi jäsenillemme ja tenniksestä Tapiolassa kiinnostuneille. Toivottavasti sinäkin pidät uusista sivuistamme! 

Uudistuksen myötä myös nettisivujen ja sähköpostien osoitteet päivittyvät tapiolantennis.fi -muotoon, joka on kaikille selkeä ja ymmärrettävä. Sähköpostitse tavoitat meidät kaikissa yleisissä asioissa osoitteesta info@tapiolantennis.fi ja erityisesti valmennukseen liittyvissä asioissa osoitteesta valmennus@tapiolantennis.fi. Lisäksi uutta sivuilla on erilllinen salasanan takana oleva Jäsenille-osio, josta löytyy vain jäsenillemme tarkoitettua tietoa.

Uudistuksen toteutti InsideOut Digital

Yhteistyökumppanimme uudistuksessa on ollut pitkän linjan tennisvaikuttaja Niina Lehtinen ja hänen InsideOut Digital -yrityksensä. Tarkoituksemme on kehittää jatkuvasti kanaviamme Niinan ja myös jäsentemme kanssa.

Tule tuottamaan sisältöä Instagramiin

Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan Tapiolan Tenniksen toimintaan vaikkapa tuottamaan sisältöä Instagramiin tai muille kanaville? Ota yhteyttä info@tapiolantennis.fi tai Theaan numerossa 0500 687768 ja jutellaan lisää!