Ilmoittaudu kesän intensiivikursseille ja valmennukseen! Klikkaa ja lue lisää.
tennisvalmentaja kentällä

Tule meille päävalmentajaksi!

Etsimme mukavaan porukkaamme ja yhteisölliseen seuraamme tenniksestä ja kehityksestä innostunutta päävalmentajaa.

Meillä on perinteikkäässä seurassamme huippusijainnilla Tapiolassa tarjolla mielenkiintoinen pesti, jossa pääset aidosti vaikuttamaan, kehittämään ja rakentamaan valmennusta ja toimintaa entistä paremmaksi. Tehtäviin kuuluvat mm. seuran valmennustoiminnan ja -järjestelmien kehittäminen, suunnittelu ja johtaminen sekä myös valmentaminen.

Tunnistatko itsesi seuraavista:

  • Innostut ihmisistä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
  • Haluat itse jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi valmennustoiminnan näkökulmasta sekä jakaa oppeja seuran valmentajien kanssa, ideoida ja kehittää valmennuksen toimintamalleja
  • Haluat aidosti auttaa, innostaa ja kehittää aikuispelaajia tennispolullaan ja olet läsnä kentällä
  • Sinulla on koulutus ja kokemusta tennisvalmennuksesta, eikä sormi mene suuhun myöskään kirjallisissa hommissa, suunnitelmallisessa pitkäjänteisessä kehitystyössä tai tiiminvetäjänä toimiessa. Plussaa on jos sinulla on vastaavaa aiempaa kokemusta ja tunnet hyvin mm. TennisClubin mahdollisuudet seuran näkökulmasta
  • Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi

Tarjoamme mielenkiintoisen kehitysroolin ja kilpailukykyisen palkan, joka koostuu hallinnollisesta ja kehitystyön osasta sekä sovitusta/joustavasta kokonaismäärästä valmennustunteja. Tarkempi työnkuva, aloitus ja kokonaisuus sovitaan tarkemmin erikseen tehtävään valittavan hakijan kanssa. Työn luonteesta johtuen se edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja myös ainakin toisinaan viikonloppuisin. Riippuen valmennustuntimääristä, kokonaispalkkahaarukka on arviolta noin 3.500–4.500 euroa kuukaudessa.

Seurastamme:

Tapiolan Tennis ry (TaTe) on yksi pääkaupunkiseudun johtavista aikuisten tennisseuroista. Olemme aktiivinen ja taloudellisesti vakaa seura, joka tarjoaa reilulle neljällesadalle jäsenellemme monipuolisia etuja sekä mahdollisuuksia harrastaa ja pelata tennistä. Yli 40 joukkuetta edustaa Tapiolan Tennistä sekä seniorien SM-sarjoissa, alemmissa divisioonissa että avoimissa sarjoissa.

Lisäksi järjestämme jäsenillemme hallisarjoja sekä erilaisia tennisaiheisia tapahtumia ja matkoja. Kotihallimme on loistavien kulkuyhteyksien päässä oleva Tapiolan Tennispuisto, ja valmennustunteja pidetään myös Esport Centerissä.

Lähetä vapaa hakemuksesi ja CV:si viimeistään 21.4.2024 sähköpostitse osoitteeseen info@tapiolantennis.fi.

Lisätietoja hallituksen varapuheenjohtajalta Thea Forsténilta, joko samasta osoitteesta info@tapiolantennis.fi tai puhelimitse +358 500 6877 68. Käymme läpi hakemuksia ja mahdollisia jatkokeskusteluja jo prosessin aikana, joten toimi nopeasti!