Ilmoittaudu kesän intensiivikursseille ja valmennukseen! Klikkaa ja lue lisää.
Some-vastaava tennisverkolla

Esittelyssä Eeva Paaso – Tapiolan Tenniksen uusi some-vastaava

Hyviä uutisia! Saimme houkuteltua seuran pitkäaikaisen jäsenen, Eeva Paason, ottamaan haltuun sosiaaliset kanavamme. Samalla avasimme Tapiolan Tenniksen Instagram-tilin.

Eeva on intohimoinen tennisihminen ja häneen voi helposti tutustua vaikkapa seuran tapahtumissa ja tennismatkoilla. Myös joukkuetenniksessä Eeva on aktiivinen. Hän luotsaa TaTe:n N35-joukkuetta sekä pelaa lisäksi N30- ja N40 SM-joukkueissa. Kuuleman mukaan Eeva on varsinainen luottopelaaja joukkueissa joissa hän pelaa; jollain kumman keinolla hän tuntuu välttävän kaikki flunssat ja epidemiat! Eeva on jahtaillut keltaista karvapalloa 3-vuotiaasta asti ja hänen mottonsa tenniksessä on ‘Sometimes you win, sometimes you learn.

Tällä samalla innolla ja omistautumisella, Eeva lähtee nyt tuomaan TaTe:n some-kanaviin uutta virtaa ja väriä.

Jaa kuvia, kuulumisia ja vinkkejä seuran some-kanavissa

Eevan toive on, että jäsenet jakaisivat ahkerasti kuulumisiaan, kuviaan ja vinkkejään, jotta saamme kivaa materiaalia Tapiolan Tenniksen some-kanaviin; joukkue-esittelyt, pelimatkat, erilaiset saavutukset tennistapahtumissa ja muuten vaan kivat hetket tenniksen parissa ovat aina tervetullutta materiaalia.

Kuvia ja tekstejä voi lähettää Eevalle helposti vaikka WhatsAppin kautta. Eeva saattaa myös ottaa suoraan yhteyttä, joten ole valmiina jakamaan tennisiloa someyhteisössämme!

Seuraathan meitä jo? Jos et, niin nyt on hyvä hetki aloittaa! Klikkaa mukaan alta.

Eevan yhteystiedot:

Eeva Paaso, Tapiolan Tenniksen some-vastaava
p. +358 40535 7359 (myös WhatsApp)
eevapaaso@yahoo.com

Liity mukaan Some-TaTe:n iloiseen joukkoon!